Lyngfeldts værelser…

L1022566

Lille Dobbeltværelse med Havudsigt (2STK)

Lille dobbeltværelse beliggende nordvest, direkte til Østerby Havn og med flot havudsigt.  TV, radio og håndvask på værelset. Badefaciliteter og toiletter på gangen, centralt beliggende midt i korridoren.Der er 2 store separate og aflåselige familie badeværelser. Hvert badeværelse er indrettet med 2 aflåselige toiletter og 2 bruserum. Håndklæder på værelserne. Inkl. fransk morgenmad.

Æg og yoghurt kan tilkøbes

Pris kr. 895,- pr.døgn for 2 personer, kan selvfølgelig også benyttes som enkeltværelse pris kr. 795,-

Book online: booking

Dobbeltværelse med Havudsigt (3STK)

Dobbeltværelse beliggende nordvest, direkte til Østerby Havn og med flot havudsigt.
Tv, radio og håndvask på værelset. Badefaciliteter og toiletter på gangen, centralt beliggende midt i korridoren. Der er 2 store separate og aflåselige familie badeværelser. Hvert badeværelse er indrettet med 2 aflåselige toiletter og 2 bruserum. Håndklæder på værelserne. Inkl. fransk morgenmad.

Æg og yoghurt kan tilkøbes

Pris kr. 1095,- pr. døgn

Book online: booking

Dobbeltværelse med Bad & WC (2STK)

Dobbeltværelse mod syd eller vest med udsigt over land og by eller by, havn og hav. TV og radio. Hyggeligt lille Badeværelse med wc på værelse. Inkl. fransk morgenmad.

Æg og yoghurt kan tilkøbes

Pris kr. 1295,- pr. døgn

Book online: booking

Charmerende Dobbeltværelse (3STK)

Dobbeltværelser mod syd eller øst med udsigt over land eller by.  Tv, radio og håndvask. Badefaciliteter og toiletter på gangen, centralt beliggende midt i korridoren. Der er 2 store separate og aflåselige familie badeværelser. Hvert badeværelse er indrettet med 2 aflåselige toiletter og 2 bruserum. Håndklæder på værelserne. Inkl. fransk morgenmad.

Æg og yoghurt kan tilkøbes

Pris kr. 895,- pr. døgn

Book online: booking

Translate »