Værelser

Lyngfeldts værelser…

Lille Dobbeltværelse med Havudsigt (2 stk.)

Lille dobbeltværelse beliggende nordvest, direkte til Østerby Havn og med flot havudsigt.  TV, radio og håndvask på værelset. Badefaciliteter og toiletter på gangen, centralt beliggende midt i korridoren. Der er 2 store separate og aflåselige familie badeværelser. Hvert badeværelse er indrettet med 2 aflåselige toiletter og 2 bruserum. Håndklæder på værelserne.

Inkl. morgenmad.

Pris kr. 895,- pr.døgn for 2 personer, kan selvfølgelig også benyttes som enkeltværelse pris kr. 795,-

 

Dobbeltværelse med Havudsigt (3 stk.)

Dobbeltværelse beliggende nordvest, direkte til Østerby Havn og med flot havudsigt.
Tv, radio og håndvask på værelset. Badefaciliteter og toiletter på gangen, centralt beliggende midt i korridoren. Der er 2 store separate og aflåselige familie badeværelser. Hvert badeværelse er indrettet med 2 aflåselige toiletter og 2 bruserum. Håndklæder på værelserne.

Inkl. morgenmad.

Pris kr. 1095,- pr. døgn

 

Dobbeltværelse med Bad & Toilet (2 stk.)

Dobbeltværelse mod syd eller vest med udsigt over land og by, eller by, havn og hav. TV og radio. Hyggeligt lille Badeværelse med toilet.

Inkl. morgenmad.

Pris kr. 1295,- pr. døgn

 

Charmerende Dobbeltværelse (3 stk.)

Dobbeltværelser mod syd eller øst med udsigt over land eller by.  Tv, radio og håndvask. Badefaciliteter og toiletter på gangen, centralt beliggende midt i korridoren. Der er 2 store separate og aflåselige familie badeværelser. Hvert badeværelse er indrettet med 2 aflåselige toiletter og 2 bruserum. Håndklæder på værelserne.

Inkl. morgenmad.

Pris kr. 895,- pr. døgn