Velkommen til Lyngfeldts Hotel og Restauration…

Charmerende og hyggeligt sommer og bade hotel, beliggende direkte til Østerby Havn og tæt på en af øens bedste badestrande. Her er en afslappende atmosfære med fantastisk udsigt til hav og himmel i smukke omgivelser. I vores hyggelige restaurant serveres dejlig vel tilberedt mad med vægt på råvarer fra Læsø, herunder friskfanget fisk, jomfruhummer og sort hummer.

Bygningen blev opført i 1935 som Sømandshjem og fungerede som sådan indtil 2007 hvor Lyngfeldts overtog ejendommen.

Efterfølgende er der foretaget en gennemgribende og smuk renovering af ejendommen. Indretningen og stilen er præget af mange besøg i det sydfranske og er i lyse sarte farver, inspireret af sand, strand og vand. Hotellet fremstår som et flot præsentablet samlings punkt i Østerby Havn.

Reservationer kan foretages pr. online booking via vores hjemmeside eller pr. henvendelse pr. e-mail til info@lyngfeldts.dk eller telefonisk henvendelse på telefon +45 98 49 80 28 eller mobil +45 61661010.

Restaurant, udsigts terrasse samt gårdhave med grill og udendørs faciliteter…

Charmerende og spændende indrettet restaurant med en fantastisk udsigt udover Østerby Havn og Kattegat. Restauranten er indrettet i en hyggelig sydfransk stil med en særdeles hyggelig og stemningsfyldt atmosfære. Menuen er baseret på mange af de fantastiske råvarer som øen har at tilbyde, herunder selvfølgelig jomfruhummer, og er af høj kvalitet og med inspiration fra det det Provencalske køkken. Her er lidt at vælge mellem for en hver smagsløg. Vinen er selvfølgelig også udvalgt så den matcher menu kortet og også her er der lidt for en hver smag. Som en af de få restauranter på øen serveres der øl fra Jacobsen.

Endvidere er der er en stor terrasse udenfor med dejlig udsigt over Østerby Havn og havet, samt vores store dejlige sydvendte gårdhave, med sydenlands atmosfære og en lille charmerende bar. Her tænder vi for den store trækuls grill når vinden og vejret ellers tillader det, og serverer grillbuffet bestående af et varieret udvalg af kød, fugl og fisk samt spændende salater og gode dressinger, altid med følge af vores hjemmebagte brød og gode økologiske Læsø kartofler.

Solnedgangen kan ikke blive mere fantastisk en her på Læsø, og udsigten fra vores restaurant, terrasse samt gårdhave er en oplevelse værd.

På forhånd Tak og vi håber at byde jer velkomne til en god oplevelse hos Lyngfeldts

Translate »