Om os

Velkommen til Lyngfeldts Hotel og Restauration…

Charmerende og hyggeligt sommer og bade hotel, beliggende direkte til Østerby Havn og tæt på en af øens bedste badestrande. Her er en afslappende atmosfære, med en fantastisk udsigt til hav og himmel i smukke omgivelser.

I vores hyggelige restaurant serveres veltilberedt mad med vægt på råvarer fra Læsø, herunder friskfanget fisk, jomfruhummer og sort hummer.

Bygningen blev opført i 1935 som Sømandshjem og fungerede som sådan indtil 2007 hvor Lyngfeldts overtog ejendommen og startede forvandlingen.

Der er foretaget en gennemgribende og smuk renovering af ejendommen. Indretningen og stilen er præget af mange besøg i det sydfranske og er i lyse sarte farver, inspireret af sand, strand og vand. Hotellet fremstår som et flot præsentabelt samlingspunkt i Østerby.

Reservationer er velkomne. Henvendelse pr. e-mail til lyngfeldtshotel@gmail.com eller telefonisk henvendelse på telefon +45  41 24 04 24

Stor udsigts terrasse samt gårdhave …

Solnedgangen kan ikke blive mere fantastisk end her på Læsø, og udsigten fra vores restaurant, terrasser samt gårdhave er en oplevelse værd.

På forhånd tak og vi håber at byde jer velkomne til en god oplevelse på Lyngfeldts Hotel.

Karen & Flemming